RVS Standaard

RVS standaard. Die naam gaat op voor RVS letters, RVS logo’s of RVS cijfers. Ze zijn van RVS plaatmateriaal en in diverse diktes en typen uitstraling verkrijgbaar. Benieuwd naar een uitvoerige beschrijving? Kijk dan hieronder. Eerder interesse in een offerte op maat?

Klik dan hier en geef uw wensen aan.

RVS Standaard geborsteld

RVS geborsteld wordt ook wel geslepen genoemd. De toplaag van het RVS is bewerkt en zo krijg je een geborstelde uitstraling. RVS standaard geslepen is er standaard in het zilver en in de diktes 1,2 of 3 mm. Maar er zijn ook andere kleuren zoals onder andere goud, brons en koper. De letterhoogtes variëren van 60 tot 800 mm. Aan de achterzijde kunnen we de RVS letters voorzien van draadeinden. Zo wordt het mogelijk ze op afstand van de achterwand te monteren. Enthousiast geworden?

U kunt hier een offerte aanvragen.

RVS Standaard gepolijst

RVS gepolijst (ook wel hoogglans of gespiegeld genoemd) heeft een gespiegeld oppervlak. Daardoor ontstaat een hele bijzondere, luxueuze uitstraling. Het materiaal is er in de kleuren zilver, goud en brons.
De diktes van het materiaal verschillen. Zo heeft zilver een dikte van 1,5 mm of 2mm en goud en brons hebben een dikte van 1mm. De stockhoogte kan varieren van 60 tot 600 mm.
Heeft u vragen? Bel ons gerust op nummer (020) 6629803 of mail naar
 info@blsign.nl.

Toepassingen: cijfers rvs, gevelletters, inox cijfers en letters, inox grafletters, inox jachtletters, inox letters, inox letters rvs, inoxbase met vlakke rvs letters, inoxlook met rvslook, inoxplus, led verlichting, letters rvs, mooie inox letters, rvs, rvs cijfers, rvs doosletters, rvs huisnummers, rvs inox, rvs inox gevelletters, rvs jachtbelettering, rvs letters, rvs letters met led, rvs letters met led verlichting, rvs scheepsletters, rvs voor grafzerken, verlichte rvs letters, verlichting rvs