RVS Led letters

RVS led-backlit letters. Dat zijn doosletters met ingebouwde leds (Light Emitting Diodes). Ze zorgen voor indirecte verlichting waarbij het licht naar achteren uitstraalt. Doordat de kleuren krachtig en vol zijn en de levensduur lang, is led-verlichting ideaal voor het uitlichten van RVS letters. Interesse in een offerte op maat?

Klik dan hier en geef uw wensen aan.

 

RVS LED-Backlit zijn doosletters, die met ingebouwde leds zorgen voor een indirecte verlichting. Het licht straalt naar achteren uit. Dankzij de krachtige, volle kleuren en de lange levensduur, is led verlichting ideaal voor het uitlichten van RVS letters. Interesse in een offerte op maat? Klik dan hier en geef uw wensen aan.

Voordelen

Doordat de ledmodules klein zijn, kunnen specifieke accenten van de huisstijl stijlvol worden vormgegeven. Wat grote voordelen van leds zijn? Ze zijn niet alleen onderhoudsarm, maar hebben ook een laag energieverbruik. Leds zijn intussen volledig ingeburgerd in de verlichtingswereld. Vergelijk je ze met oude verlichtingsbronnen als TL en neon, dan komen we op vele voordelen. We noemen er een aantal:
zeer lange levensduur
zeer lage onderhoudskosten
laag energieverbruik
directe weergave van kleuren
milieuvoordelen (geen kwik, infrarood & uv straling)
volledig waterdicht (IP68) gemonteerd
Leds zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, rood, blauw, groen en geel.
RVS led-letters kennen een letterhoogte van minimaal 200 mm tot maximaal 600 mm. Het relief is 50mm en de minimale stockbreedte is 25mm.
Ze zijn er in alle soorten RVS, deze mooie RVS letters en cijfers. Niet alleen zilver, goud en brons geborsteld, maar ook zilver, goud en brons gepolijst (spiegel).
Nieuwsgierig geworden?

U kunt hier een offerte aanvragen.