RVS Look

De naam zegt het al. RVS look letters zijn dus niet van RVS, maar van een materiaal met een duidelijke RVS look. Vergelijk je een RVS letter met een RVS look letter, dan merk je al snel dat bij de laatste de prijs gunstig is en dat de letters ook nog eens snel geleverd worden. Interesse in een offerte op maat?

Klik dan hier en geef uw wensen aan.

Dibond butler finish (geborsteld)

Een plaatmateriaal met twee toplagen, dat is Dibond. Deze toplagen zijn van 0,3mm gecoat aluminium met een kern van zwart polyethyleen.
Dibond butler finish heeft een geborstelde uitstraling en is zowel geschikt voor buiten als binnen. Omdat het materiaal nauwelijks uitzet, is het met name geschikt voor grote letters.
Dibond butler finish kunnen we leveren met een letterhoogte van 70 tot 1000 mm. Het is niet alleen verkrijgbaar in de kleuren zilver, maar ook in goud geslepen. Bijna elk lettertype kunnen we verzorgen. Ook schrijf- en schreefletter- uitvoeringen zijn mogelijk. De letters, nummers of logo’s kunnen we op verschillende manieren monteren. Ofwel met kit en tape rechtstreeks op een vlakke ondergrond, ofwel met behulp van afstandhouders waardoor een diepte-effect ontstaat.

Geïnteresseerd? U kunt hier een offerte aanvragen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op nummer (020) 6629803 of stuur een mail naar info@blsign.nl

Toepassingen: cijfers, gevelletters, inox cijfers en letters, inox grafletters, inox jachtletters, inox letters, inox letters, inoxbase met vlakke letters, inoxlook met rvslook, inoxplus, led verlichting, mooie inox letters, doosletters, huisnummers, inox gevelletters, jachtbelettering, rvs letters met led, letters met led verlichting, scheepsletters, voor grafzerken, verlichte letters.