RVS Doosletters

Hebben we het over RVS doosletters en RVS dooscijfers, dan hebben we het over onverlichte letters en cijfers. Deze zijn geheel uit RVS vervaardigd, ook de zijkanten dus.
Daardoor hebben ze een ongekende luxueuze en exclusieve uitstraling. Dat is ook niet zo verwonderlijk, want ze zijn van hoge kwaliteit. Interesse in een offerte op maat?
Klik dan hier en geef uw wensen aan!

RVS Reliëfletters. Deze kennen een letterhoogte van minimaal 75 mm tot maximaal 1200 mm.
Het reliëf (de diepte) varieert van 25 mm tot 50 mm en de minimale stokbreedte is 25 mm.

De mooie RVS letters zijn verkrijgbaar in alle soorten RVS;

Geborsteld

  • zilver
  • goud
  • brons

Gepolijst (ook wel hoogglans of gespiegeld)

  • zilver
  • goud
  • brons

De montage gebeurt met tapbusjes inclusief draadeinden. Bij moeilijke (niet vlakke) ondergronden adviseren wij een Pvc-bodem. Natuurlijk kan ons vakkundige montageteam ook de montage verzorgen.

Echte eyecatcher

Een echte eyecatcher. Dat zijn doosletters voor uw bedrijfspand. Gevelreclame kunt u zien als het verlichte visitekaartje van uw organisatie. Het is mede bepalend voor de gehele uitstraling van uw pand en daarmee ook voor het imago van uw organisatie.

U kunt hier een offerte aanvragen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op nummer (020) 6629803 of mail naar info@blsign.nl.

Toepassingen RVS: 

cijfers, gevelletters, inox cijfers en letters, inox grafletters, inox jachtletters, inox letters, inox letters, inoxbase met vlakke letters, inoxlook met rvslook, inoxplus, led verlichting, mooie inox letters, doosletters, huisnummers, inox gevelletters, jachtbelettering, rvs letters met led, letters met led verlichting, scheepsletters, voor grafzerken, verlichte letters.