Veelgestelde vragen

Letterhoogte en leesbare afstand

Wilt u weten wat de geadviseerde letterhoogte is bij een bepaalde afstand? Daarvoor hebben wij een handige tabel. Met daarbij nog een paar belangrijke tips & tricks.  Klik hier om de tabel te bekijken.

Kostprijs verhoudingen verschillende RVS soorten

Wilt u in één oogopslag de verschillen zien in de kostprijs verhoudingen tussen de verschillende RVS letter soorten? Kijk hier voor een handig overzicht hoe de ene soort zich verhoudt ten opzichte van de andere.

veelgestelde-vragen

Lichtreclame en kleur blauw

Blauw kan een moeilijke kleur zijn in de lichtreclame. Lees meer hierover door hier te klikken.

Montage instructie gevel letters en snijfolie

Voor iemand met 2 rechterhanden zijn gevel letters en snijfolies zelf te monteren. De montagehulp kunt u hier bekijken.

EPS bestand…wat is dat nou eigenlijk?

Bij bestellingen van letters en ook drukwerk wordt vaak naar een EPS bestand gevraagd. Wat dat nou precies is vindt u hier. Of kijk via de volgende link http://www.eps-bestand.nl

Letters en de bijbehorende maten

Alhoewel bijna alles kan bij het maatwerk dat wij leveren zijn er toch nog wat beperkingen over bijvoorbeeld minimale hoogtes en diktes van de verschillende lettersoorten. Dit heeft te maken met onder andere het plaatmateriaal waaruit de letters gesneden worden of bijvoorbeeld de grootte van de led’s bij LED letters. Alle informatie vindt u heel overzichtelijk hier en bij twijfel kunt u uiteraard even contact met ons opnemen.

Afstandhouders…wanneer wel en wanneer niet?

Afstandhouders geven een mooi zwevend effect aan letters. Ze komen iets van de muur waardoor er een schaduw achter valt. Maar niet in alle gevallen is het mogelijk om met afstandhouders te werken. Te smalle letters of logo’s zijn niet geschikt en ook niet op iedere achterwand kan met afstandhouders gewerkt worden. Zoals bijvoorbeeld holle wanden, glaswanden, damwanden. Vraag ons om advies! Kijk hier voor de tabel met de maten van afstandhouders.