RVS Look

RVS Look

RVS Look letters zijn geen RVS letters, cijfers of logo’s, maar gemaakt van een materiaal dat een duidelijke RVS look heeft. De RVS Look letters zijn ten opzichte van “echt” RVS gunstig geprijsd en zijn snel leverbaar. Interesse in een offerte op maat? Klik dan hier en geef uw wensen aan.

RVS Look

Dibond butler finish (geborsteld)

Dibond is een plaatmateriaal met 2 toplagen van 0,3mm gecoat aluminium en een kern van zwart polyethyleen.
Dibond butler finish heeft een geborstelde uitstraling en is zowel geschikt voor buiten- en binnentoepassingen.
Door de geringe uitzetting van het materiaal, is dit met name geschikt voor grote letters.

Dibond butler finish is leverbaar met een letterhoogte van 70 tot 1000mm en verkrijgbaar in de kleuren zilver en goud geslepen.

Bijna elk lettertype kan worden geprodRVS-Look-BOX-100uceerd. Ook schrijf- en schreefletter uitvoeringen zijn mogelijk. De letters, nummers of logo’s kunnen op verschillende manieren worden gemonteerd; rechtstreeks op een vlakke ondergrond met kit en tape of met afstand houders waardoor er een diepte effect ontstaat.

U kunt hier een offerte aanvragen.

Heeft u vragen? Bel ons gerust op nummer (020) 6629803 of stuur een mail naar info@blsign.nl

Toepassingen: cijfers, gevelletters, inox cijfers en letters, inox grafletters, inox jachtletters, inox letters, inox letters, inoxbase met vlakke letters, inoxlook met rvslook, inoxplus, led verlichting, mooie inox letters, doosletters, huisnummers, inox gevelletters, jachtbelettering, rvs letters met led, letters met led verlichting, scheepsletters, voor grafzerken, verlichte letters.

Links:
BusinessvlaggenBL SignshopSignlettersBosmanLedSpandoeken op Maat 
Voor alle activiteiten kijk op www.blsigngroep.nl !