RVS Look letters Gemeente Medemblik

Bosman Letters & Reclame Amsterdam heeft RVS Look letters gemonteerd op de servicebalie van de Gemeente Medemblik. De RVSLook letters zijn bevestigd door middel van dubbelzijdig tape en kit.
RVS Look letters zijn een uitstekende keuze als je een RVS uitstraling wilt voor een lage prijs.

RVS Look letters zijn geen RVS letters, cijfers of logo’s, maar gemaakt van een materiaal dat erg op RVS lijkt. Het materiaal waar RVS Look letters van worden gemaakt is dibond. Dibond is een plaatmateriaal met 2 toplagen van 0,3mm gecoat aluminium en een kern van zwart polyethyleen. Dibond butler finish heeft een geborstelde uitstraling en is geschikt voor buiten- en binnen toepassingen.

Over Bosman Letters Amsterdam

Bosman Letters & Reklame,
opererend vanuit Amsterdam, is de oudste signmaker van de Benelux.

Ooit begonnen met het stansen van plastic reclame letters. Maar inmiddels uitgegroeid tot dè specialist van visuele communicatie. Met vier productgroepen; bewegwijzering, lichtreclame, gevelreclame en visuals. En actief met circa 28 websites om al de verschillende producten te promoten.

Tot de BL Sign Groep behoren onder andere Businessvlaggen.nl, RVSReklameletters.nl,
BL Signshop en Signletters.nl

Nieuwe activiteiten zijn onder andere BosmanLed en piepschuimreklameletters.nl

Bosman Letters & Reklame heeft de keurmerken van Signkeur en ISA. Dat geeft aan dat Bosman Letters een grote klanttevredenheid weet te koppelen aan scherpe prijzen, een goede nazorg en een professionele bedrijfsvoering.

Bosman Letters & Reklame is tevens gecertificeerd leerbedrijf van het ROC en Mediacollege.

Bosman Letters & Reklame heeft een grote, vaste klantengroep. Lokale, nationale èn internationale bedrijven en organisaties. Van klein tot groot. Die steeds maar weer terugkomen bij Bosman Letters voor hun wensen op het gebied van visuele communicatie.

Omdat ervaring telt en kwaliteit loont!